Коротко про нараду міського голови з керівниками державних служб та комунальних підприємств


22.06.2022
ПОШИРИТИ

В канікулярному режимі працюють заклади освіти міста - здійснюється підготовка до нового навчального року, розпочато прийом документів на зарахування дітей у школи, а також згідно з визначеним графіком у закладах проводяться ремонтні роботи. Разом з тим школи обстежуються на предмет облаштування укриттів, адже з 1 вересня освітяни готуються до навчання в очному форматі – повідомив під час наради начальник відділу освіти Ігор Гомонко.

 

У зв’язку із запровадженням воєнного стану, наразі немає можливості завершити конкурс на пасажирські перевезення по трьох приміських маршрутах, замовниками яких є Червоноградська міська рада - це Червоноград - Острів, Червоноград – Волсвин і Червоноград – Борятин. Як повідомив заступник міського голови Микола Мисак, не всі реєстри іще відкриті, тому доводиться працювати по тимчасових угодах. Однак, за умови надходження усієї необхідної інформації, яка передбачається порядком проведення конкурсу, цю процедуру буде завершено.

 І вкотре про стихійну торгівлю. Найбільш “гарячими точками”, де продають товари «з рук», залишаються  вулиці Степана Бандери та  Сокальська. І якщо поблизу міського ринку адміністрація за словами директора Сергія Воєводи дає собі раду зі «стихійниками», то віддалені місця такої торгівлі контролювати досить складно. Міський голова Андрій Залівський звернувся з проханням до працівників поліції звернути особливу увагу на місця, де торгують продуктами в несанкціонованих місцях.

 Станом на початок тижня працівникам ДП “Львіввугілля “ виплачено 17% заробітної плати за квітень. Загальний борг по фонду оплати праці за квітень і травень складає понад 266 000 000 грн.  Окрім того критичною, за словами  помічника генерального директора підприємства Володимира Вовка, є  ситуацію з розрахунками за відвантажену вугільну продукцію. Борг споживачів за неї становить понад  250 000 000 гривень. Це серйозно впливає на фінансові показники підприємства, його життєдіяльність, виплату заробітної плати, проведення необхідних розрахунків тощо. Відповідно збільшується кількість вугілля на аварійних складах – на сьогодні  накопичилося уже більше 73  000 тонн, що є певною небезпекою,  зважаючи на літній період і спекотну погоду.

 250 хворих проліковано за минулий тиждень в стаціонарі Червоноградської міської лікарні, а 4196 пацієнтів прийнято у поліклініці. На стаціонарному лікуванні час перебуває 23 хворих з числа внутрішньо переміщених осіб. Зареєстровано 152 звернення в травмпункт, з них госпіталізовано одного постраждалого внаслідок ДТП, одну особу в результаті травми кримінального характеру і трьох – внаслідок виробничих травм. За словами головного лікаря Ігоря Гронзаля, заборгованості по заробітній платі у лікарні немає, очікуються кошти від  Національної служби здоров’я для виплати працівникам авансу за квітень. 


Категорії

Новини

Останні новини

18.04.2024
Для матерів Героїв організували майстер-клас з писанкарства

Для матерів загиблих, зниклих безвісти та полонених Героїв волонтери Благодійної організації “Благодійний фонд Козицького” в рамках мистецького проєкту «Ми і світ» організували майстер-клас з писанкарства. Долучилися до благочинного заходу і майстрині червоноградського товариства «Прозерок».

18.04.2024
Гірка звістка для громади

11 квітня на Донеччині у бою за Україну, за свободу й незалежність кожного з нас загинув Герой Ленько Олег Юрійович 1969 року народження.

17.04.2024
Переможницею конкурсу на посаду директора комунального підприємства «Червоноградська міська стоматологічна поліклініка» стала Олеся Холявінська.

Сьогодні, 17 квітня, відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Червоноградська міська стоматологічна поліклініка». Єдиною кандидатурою, яка подала необхідні документи і взяла участь у конкурсі була діюча директорка закладу Олеся Холявінська. За час керівництва Олесі Холявінської з 2017 до 2023 року в міській стоматології проведено капітальний та поточний ремонт лікарських кабінетів, санвузла, коридору, приміщення рецепції, облаштовано сходову клітку та пандус, утеплено частину фасаду, а з метою економії коштів заклад перейшов з центрального опалення на індивідуальне.